Се има, се може – новиот дом на Ѓоковиќ е вистински рај!

Новак Ѓоковиќ оваа година не учествува на турнирот во Мајами, каде неодамна куши луксузен стан со поглед на океанот.

Покрај тоа што станот нуди неверојатен поглед на Аталнскиот океан, Ѓоковиќ со своето семејство ќе може да ужива и во приватен базен и парк.

Српскиот тенисер за овој стан ќе искешира точно 9 милиони долари, а подолу можете да видете како изгледа неговиот луксузен дом.

Eloquent serenity captured through unique design. #eightysevenpark

A post shared by Eighty Seven Park (@eightysevenpark) on

Generous wraparound terraces create a seamless transition from indoor to outdoor spaces.

A post shared by Eighty Seven Park (@eightysevenpark) on

At #EightySevenPark the spa is a center for relaxation, providing residents the chance to indulge in the sauna or steam rooms.

A post shared by Eighty Seven Park (@eightysevenpark) on

Along the pool edge and the shoreline beyond, a series of cabanas call you.

A post shared by Eighty Seven Park (@eightysevenpark) on

Seamless transitions between indoor and outdoor spaces. #eightysevenpark

A post shared by Eighty Seven Park (@eightysevenpark) on

Our state-of-the-art gym and spa offers the ultimate personal experience and wellness for the mind, body and soul.

A post shared by Eighty Seven Park (@eightysevenpark) on