Галерии

„Се има, се може“: Материјалниот аздис на безобразно богатите тинејџери од Хонг Конг

И додека најголем дел од младите (па и возрасните) ширум светот се радуваат и на еден годишен одмор, за овие тинејџери празниците и одморот очигледно никогаш не престануваат.

„Богатите клинци од Хонг Конг“ е новиот хит профил на Инстаграм, каде се објавуваат фотографии од безобразниот материјален аздис на богатите наследници од Хонг Конг.

Фотки од патувања, поливање со скап шампањ, позирање со скапи коли и приватни авиони, мерачење на луксузни јахти, оброци подготвени од приватни готвачи се одраз на расипничкиот живот на овие богати тинејџери.

A post shared by Herbert Wong (@herbertwhy) on

A post shared by 當娜? (@manyeeb) on

A post shared by ? MY ? (@ms_.queen) on

A post shared by Richard Lau (@richard_xrx) on

A post shared by Richard Lau (@richard_xrx) on

To Top