„Самоубиствени скокови“ – најболната и најбесна дисциплина која сте ја виделе (видео)


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Норвежаниве дефинитивно се забегани. Првично ги мислиш монотони и студени, ама во нив тлее некое скриено жарче кое, кога ќе еруптира како вулкан, ги прави откачени до даска.