Сакам и можам – има разлика!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Додека едните навистина можат и го прават тоа, други само очајно посакуваат да го можат истото и потфрлаат во обидите да го направат тоа. А притоа, потфрлањата често се и болни. Еве ја интересната компилација од „можам VS сакам“ моменти.