Рушењето на мостот во Мајами кое однесе човечки животи фатено на камера (видео)

Трагедијата при рушењето на новиот мост во Мајами, во која животите ги загубија неколку лица, на безбедносна камера ја сними еден од учесниците во сообраќајот кој со своето возило беше токму пред мостот кога истиот се сруши врз возилата кои врвеа под него.

Мостот свечено е отворен во саботата, но сѐ уште не бил пуштен во сообраќај. Покрај тоа, ниту студентите не биле во универзитетскиот кампус, бидејќи траат пролетните распусти.