Вебкафе

Ретро фотки и спомени: Вака некогаш се густираше кафе во центарот на Скопје

Судејќи според фотографиите, а и живите спомени кои ги споделуваат постарите скопјани, некогаш центарот на главниот град имал далеку повеќе дух и душа, дури и за дневните кафе-седенки и муабети. Денес…денес се други времиња.

To Top