Рече и ја истетовира


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Откако во Бекстејџ, јавно пред публиката рече дека ќе ја истетовира строфата од македонската химна која ја „прескокна“ на изведбата на химната во кругот на американската амбасада, Тамара Тодевска навистина го стори тоа и со тетоважата се пофали на социјалните мрежи.

„Ветено, сторено“, напиша под фотографиите од тазе тетоважата.