Реакцијата на сопругот кога дозна дека ќе стане татко по четврт пат (видео)


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Изненадувањето со бременоста на сопругата и очекување на принова во семејството, возбудата и енергијата која се создаваат со тоа се една работа, но кога тоа ти се случува по четврт пат, тогаш е друга приказна.