Првата изјава детето херој Марко Пејчиновски по излегувањето од водата (видео)


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Детето херој Марко Пејчиновски вчера го преплива Охридското езеро и ја воодушеви целата македонската јавност која и денес е под импресии од подвигот на младото момче.

Марко после големиот подвиг очекувано беше воодушевен, но истакна и дека не му било премногу тешко да се справи со водата во Охридското езеро.

Видеото е превзмено од „OhridNews“