По ова во сексот, на вашата партнерка нема да и падне на памет да ве изневери!


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Ако момците сакаат да направат на нивните девојки никогаш на памет да не им падне неверство, потребно е да го направат ова во сексот, така барем тврдат експертите.

Новото истражување откри дека пружањето на орален секс на девојката е сигурен начин да бидете сигурно дека никогаш нема да бидете изневерени, а што повеќе го имаат, шансите се помали.

Експертите од универзитетот во Окланд испитаа мажи во врска како да бидат дали оралниот секс ги прави нивните девојки позадоволни во креветот.

Резултатите покажаа дека момците нудат задоволство на својата партнерска во случај ако мислат дека е атрактивна, но и кога постои шанса да биде заведена од страна на друг маж.

Очигледно, оралниот секс не е единствен сигурен начин дека партнерот ќе биде среќен, но судејќи по експертите помага многу.

Сепак, голем број мажи со задоволство би го направиле тоа, но има и такви кои со двоумење би го прифатиле тоа да и понудат на партнерката орален секс, но пак, ова сознание може ќе им ги пренасочи погледите.