Жените одговорија: Вака треба да изгледа совшрениот пенис!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


На прво место, откриваат сдамите, се наоѓа „комплетната естетска појава“ на пенисот.

Ако може да се суди според истражувањата, момците можат да здивнат од митот дека се е во големината, затоа што истиот е срушен.

На прво место, откриваат самите се наоѓа комплетната естетска појава на пенисот. На второ место е изгледот, при што се мисли на влканата. На трето место е дебелината на пенисот, а следи обликот на препоциумот и тестистите.

Должината на испитаниците не им била толку важна, и е сместена на шестата позиција, додека преферираната должина изнесува од 13 до 15 сантиметри.

Но дури сега станува напнато, во рамки на истражувањето на Универзитетот Калифорнија учествувале 33 жени кои требале да дадат одговор на прашањето која би требало да биде должината на пенисот во ерекција.

Добиле различни модели на пенис да ги земат во раце и добро да ги погледнат од сите страни. Се одлучија за должина од 16 сантиметри. Освен тоа, откриваат дека жените ги доживуваат пенисите поголеми отколку што навистина се.