„Пронајди ја Хајди“: Импресивна маска на Клум и другарките за „Ноќта на вештерките“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Германскиот супермодел, Хајди Клум, секоја година го има најимпресивниот костум за Ноќта на вештерките. Сепак, оваа година реши да не се маскира, туку да се „клонира“.

1-11-klum1

Клум се појави на својата забава заедно со уште 5 други девојки кои освен тоа што беа облечени идентично како неа, носеа и соодветни маски. Тимот на Клум секогаш се грижи за деталите, па Хајди и нејзините клонови имаа и исти нокти, перики и накит.

1-11-klum2 1-11-klum3 1-11-klum4 1-11-klum5