Видео

Промотивниот спот за македонската полиција кој ја разбранува јавноста (снимка)

Првиот полицаец во Македонија, министерот за внатрешни работи Наќе Чулев, на својот фејсбук-профил го објави видеоспотот што овие денови се снимаше на скопските улици како промотивно видео за одбележување на Денот на македонската полиција, кој предизвика реакции во јавноста поради тоа што се прави среде криза, додека опозицијата бара одговори колку тој чини.

To Top