Пресметка меѓу најсилниот и најдобриот


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


2 метра висока и помеѓу 180 и 200 кила тешка грамада – така на кратко може да се опише Брајан Шо кој е повеќекратен победник на Најсилниот човек на светот. Дастин Порие е еден од најдобрите борци во УФЦ и некогашен шампион во лесна категорија, и човекот од кого МекГрегор си ја скрши ногата пред некое време. Двајцата прво ќе се пробаат во боречки вештини, па после во кревачки вештини.