Пратеник VS. судии – вербална пресметка во кафана

Пратеникот од Република Српска Небојша Вукановиќ начекува двајца судии од судот во Требиње во кафеана, во десет и пол сабајле. И „им подвлезе со муабети“ едно цели десет минути, пред да биде однесен во полициска станица.