Попе, не е душман, дете е! (видео)


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Со своето жестоко потопување на малото дете во осветената вода за негово покрстување, еден бразилски поп го предизвика револтот и гневот на пошироката јавност на социјалните мрежи.

Со неговите брзи, нагли и по малку насилни потези, се добива впечаток дека попот сака да го поддави, а не да го покрсти детето.