Полициската опрема ја замени со жешки парчиња облека


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Нохтли Алварез до неодамна важеше за една од најжешките и најсексапилни полицајки кои го привлекоа вниманието на социјалните мрежи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nochtli Peralta Alvarez (@nochtlii) on

Но, откако стана фитнес модел, жешката Нохтли ја напушти полициската служба која ја вршеше во Холандија.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nochtli Peralta Alvarez (@nochtlii) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nochtli Peralta Alvarez (@nochtlii) on

Станала позната поради нејзиниот провокативен изглед и минатото. Со 17 години го исполнила својот сон од детството и станала полицајка. Но, со годините потоа Нохтли развила нова страст, моделингот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nochtli Peralta Alvarez (@nochtlii) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nochtli Peralta Alvarez (@nochtlii) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nochtli Peralta Alvarez (@nochtlii) on

Нејзиното тело е иделано за стандардите на моделинг индустријата и Нохтли одлучила да се проба во фитнесот, од тој миг нејзиниот живот комплетно се променил.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nochtli Peralta Alvarez (@nochtlii) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nochtli Peralta Alvarez (@nochtlii) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nochtli Peralta Alvarez (@nochtlii) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nochtli Peralta Alvarez (@nochtlii) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nochtli Peralta Alvarez (@nochtlii) on