Политичката провокација на Алисија Арден


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Гол задник и политичка порака залепена на него – вака актерската ѕвезда од „Спасувачка служба“, Алисија Арден ги провоцираше и мотивираше граѓаните да излезат на гласање.

Атрактивната Алисија направи вистински спектакл за папараците додека позираше во специјално исечени панталони.

На голиот задник имаше налепници на кои пишуваше ,,Јас гласав, а вие?”. 49- годишната актерка сакала да ја искористи својата слава и да ги поттикне граѓаните да излезат и да гласаат.