Филм / ТВ

Погледнете го македонскиот филм „Dogs of War“ и дајте поддршка за филмската екипа

Краткиот филм „Dogs of War“ е единствениот претставник од Македонија и се натпреварува за прво место на најголемиот интернационален натпревар за краток филм „My Rode Reel“, организиран од компанијата RØDE.

Разбојник фатен сред ограбување патрола, единствениот начин да се спаси е да го изманипулира својот поранешен колега.

Гласањето трае до 5ти Септември, а во моментов се 6ти од вкупно 1616 филмови и им треба нашата поддршка да го осигураат првото место.

На линкот ТУКА, со притискање на копчето Vote и логирање преку e-mail, Google+ или Facebook можете да им дадете поддршка на овие млади момци и девојки. Бујрум и филмот.

Advertisements
To Top