Погледнете го инцидентот со Фрчкоски и провокациите кај Правен

Тројца млади го чекале вчера и професорот Љубомир Фрчкоски на паркингот на Правниот факултет во Скопје.

При обидот да го прашаат „дали му е срам“, едниот од „тројката“ добил шамар, по што избегале со трчање. На настанот сведоци биле група асистенти и професори кои биле присутни.

Правниот факултет ќе го пријави настанот по службена должност.