Поарчил 25.000 фунти за да изгледа како машка самовила

Типов бил воодушевен од митолошките суштества. Неговата љубов кон овие концепти била толку голема, што и самиот посакал да изгледа како самовиљак.

За таа цел, потрошил еден куп пари за да добие таков изглед. Но, како што вели, тоа што го направил не е опсесија, туку чиста љубов. Убавината која ја постигнал со операциите за него е еднаква на внатрешната убавина која ја поседува.