Патникот фрли празно шише од таксито – еве што направи таксистот (виде)


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓За време на возењето со такси во рускиот град Санкт Петерсбург, патник од видеото фрли празно шише низ прозорецот од такси автомобилот.

Таксистот експресно реагираше во оригинален стил на тој потег и брзо се справи со несовесниот патник.