И кај нас под итно да се организираат вакви пливачки натпревари (видео)


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Ќе се плива во секоја река, во секое езеро и бара. Мажите пливаат, а жените ги мотивираат. Совршена комбинација.