Моментален шок: Местенка од која се добива срцев удар (видео)


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓На улица, во јавност, кога врвиш пред бутик чии „пластични манекени“ се извадени пред неговиот влез, сигурно ни на крај памет не ти паѓа дека ќе ти се случи нешто вакво. Добро, не реагираа сите баш најпанично, ама сепак.