Падот на Ангела Меркел


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Не, не падна од политичката сцена, туку падна по скалите на кои се сопна кога требаше да се качи на бината за да одржи говор на берлинската конференција за мултилатерална трговија и дигитална безбедност.

Меркел загуби рамнотежа додека се искачуваше на подиумот и падна на колена, но брзо стана и тргна кон микрофонот.

Канцеларката на говорницата рече дека не ги видела скалите и дека во иднина повеќе ќе внимава.