Падна, стана и пак го освои поенот

Чилеанскиот тенисер Кристијан Гарин, на сингл дуелот во рамки на „Дејвис купот“ покажа и докажа дека упорноста секогаш вродува со плод и дека паѓањето не треба да те демотивира и да те остави на земја.