Овие се најдобрите кратки вежби за согорување калории

Фитнес инструкторката Ребека Луис снима забавни и мотивирачки видео клипови кои помагаат во полесно согорување на калориите. Луис вели дека тајната на успехот е 20% фитнес и 80% исхрана.

Ребека тврди дека најважно е да имате избалансирана и разновидна исхрана.

„Луѓето мислат дека секој ден треба да трчаат како луди, но јас ви тврдам дека исхраната, сепак, е најважна. Сакам луѓето кои ги гледаат моите снимки да го знаат тоа. Снимам кратки видео клипови од десетина минути соцел луѓето да се забавуваат додека симнуваат килограми со вежбањето“, вели Ребека.

Десет минути минуваат брзо, а резултатите и тоа како се евидентни и видливи, тврди инструкторката.