Оваа секси убавица и пилот е жешка Инстаграм атракција – ѕирнете зошто


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Швеѓанката Малин Ридквист по вокација е пилот, а од неодамна и вистинска Инстаграм сензација, благодарение на нејзините јога пози кои ги прави по разни атрактивни места во Хрватска.

A photo posted by Malin Rydqvist (@flymeyoga) on

A photo posted by Malin Rydqvist (@flymeyoga) on

А ги прави во Хрватска бидејќи токму таму е стационирана со својата пилотска служба, поточно во Задар, па кога не лета по светот, ужива во убавините на Хрватска.

A photo posted by Malin Rydqvist (@flymeyoga) on

A photo posted by Malin Rydqvist (@flymeyoga) on

A photo posted by Malin Rydqvist (@flymeyoga) on

A photo posted by Malin Rydqvist (@flymeyoga) on

A photo posted by Malin Rydqvist (@flymeyoga) on

A photo posted by Malin Rydqvist (@flymeyoga) on

A photo posted by Malin Rydqvist (@flymeyoga) on

A photo posted by Malin Rydqvist (@flymeyoga) on

A photo posted by Malin Rydqvist (@flymeyoga) on

A photo posted by Malin Rydqvist (@flymeyoga) on