Сега е пишман што го украл скапиот Aston Martin од тато за да се повози

19-годишно момче од Далас го „позајмил“ татковиот Aston Martin, без негово знаење, нормално, за да се повозат со пријателите.

30-11-aston-martin-01

Но, возењето за чалам низ градот не траеше долго бидејќи типот набрзо завршил со скапиот автомобил во локалното езерце. Момците кои биле во автомобилот поминале без сериозно повреди (или барем додека таткото не го дофати синот во свои раце), но автомобилот претрпе сериозна штета.

30-11-aston-martin-02 30-11-aston-martin-03 30-11-aston-martin-04 30-11-aston-martin-05 30-11-aston-martin-06