Ова јако болеше!


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Кога Американците ќе се запијат за 4. Јули, им текнуваат секакви беснотии и луди потфати. Скокање во домашниот базен на овој начин е веќе проверена „пијана дисциплина“. Само што, за девојката од видеото не испадна баш најдобро. За среќа, поминала без повреди.