Отепала 9.000 километри за да го отстрани љубовниот катанец откако раскинала со дечкото

Девојката патувала од Лос Анџелен до Сеул за да го отстрани љубовниот катанец кој го ставиле заедно со нејзиното сега веќе бившо момче во 2019 година, откако раскинала со него.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KASSIE YEUNG 楊嘉恩 (@kassieyeung)

Каси патувала цели 9.000 километри, своето патување го забележила на социјалните мрежи. Прво купила клешта со која подоцна и го отстранила катанецот.

Нејзиното видео за брзо време стана вирано, а таа се уште не ја открива причината за раскинувањето со момчето.