Опасно жешки панталончиња и вртоглаво високи нозе

Освен што ги импресионира своите обожаватели со својот глас, Тејлор Свифт заведува и провоцира и со своите фантастично високи и секси нозе.

На фестивалот„IHeart“ во Лос Анџелес на кој доби награда за најдобра концертна турнеја за 2018 година со својот изглед и моден избор кој вклучуваше жешки панталончиња кои ги истакнуваа нејзините секси нозе, Свифт ги остави без здив сите присутни.