Одмаздата на уловената риба (снимка)

На Инстаграм се појави снимка од човек кои со широка насмевка позира држејќи ја во рака рибата која ја уловил, за само неколку секунди подоцна рибата да ја направи својата последна „одмазда“, па човекот почна да се витка од болки.

Снимката за неколку дена ја погледнале над 379.000 луѓе.