Одмаздата на еден багерист (снимка)


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


На едно турско градилиште еден багерист беше снимен како со багерот уништува неколку камиони паркирани во хоризонтална линија.

Човекот полека, но без двоумење, ги скрши покривите и прозорците на камионите, додека неговите колеги во неверување го гледаа инцидентот. Се наведува дека инцидентот бил предизвикан поради неплаќање на работниците.