Видео

Обивање автомобил за 10 секунди на јапонски начин – без кршење стакло и чепкање брава

Јапонците вака на едноставен, лесен и брз начин „хакираат“ заклучен автомобил. Без кршење стакло, без чепкање брава и други слични вртканици. Сè што им треба е една квалитетна леплива трака. И не го ширете ова многу, за брзо ќе има зголемен број на кражби на автомобили. 😉 😀

Advertisements
To Top