Новиот иновативен модел на скии од Elan – со овие нема да ви треба држач за скии на покривот од автомобилот


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓За квалитетот, издржливоста и неуништливоста се погрижи да бидат докажани мајсторот на скијачките патеки Филип Флисар. Ова е пар скии кои секој скијач ќе посака да ги има.