„Nothing Else Matters“ од Metallica во полска етно верзија

Сигурно една од најпопуларните, ако не и најпопуларна песна од Metallica, „Nothing Else Matters“ досега сте ја слушнале во безброј различни стилски преработки и „кавер“ верзии. Но, верувам дека меѓу сите тие верзии, сигурно не сте ја слушнале преработена во етно стил.

Млади девојки од Полска обожаваат етно-музика, но и хитовите на легендарниот бенд Metallica, па во свој стил ја обработија „Nothing else matters“.