Славни

„Ние снимаме спот со моторите, кога оп, и другиот кандидат за градоначалник“

Формално независниот кандидат за градоначалник на Скопје, но поддржан од Левица, Петар Георгиевски-Камиказа, на својот Фејсбук профил објави дека денеска, додека снимал спот на плоштадот во Скопје, случајно се сретнал со својот противкандидат од ДОМ и од ЛДП, Бени Шаќири.

„Ние снимаме спот со моторите, кога оп, и другиот кандидат за градоначалник. Се кадросавме и си рековме: На улица како и секогаш другари, а во рингот – противници. Нека победи подобриот“, напиша Георгиевски на Фејсбук.

Инаку, и двајцата кандидати за градоначалници се професионални музичари.

To Top