Нема да ви се верува: Оваа е најбрзата топка на светот во спортот (видео)


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Мерењето на брзините од различни топки кои се користат во различни спортови ги даде овие резултати.