Некогаш во оваа вила живеел дилери на дрога – еве што најде внатре љубопитната екипа


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Напуштените места отсекогаш предизвикувале определен вид страв. Оваа напуштена вила која ја истражиле Џош, познатиот Јутјуб „истражувач“, и неговите пријатели предизвикува особен вид на страв бидејќи некогаш припаѓала на дилери. Ја напуштиле поради пожар кој го зафатил делот на куќата каде се одгледувала марихуана. Соседите раскажуваат дека мирисот на изгорена „трева“ се чувствувал на километри.