Славни

NBA играчи против обични луѓе

Кога редовно следите NBA, веќе сте навикнати на „нормалните“ висини на играчите кои ги имаат во најмоќната и најсилна кошаркарска лига, и соодносот меѓу нив, што губите секаква перцепција за тоа колку доминантно и моќно изгледаат овие професионални кошаркари споредени со обични луѓе од „баскетџиските“ терени.

Advertisements
To Top