Вебкафе

Натпреварувачки предизвик: Вкрсти ги нозете како Шерон Стоун

Вака го правеше тоа Шерон Стоун.

А вака го правеа тоа девојките кои беа дел од предизвикот да го изведат атрактивното вкрстување во стилот на Стоун.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top