Лудило од кулинарска уметност: Најбизарните торти кои сте ги виделе


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Тортите на Натали дури и не личат на торти, но се многу вкусни, а изгледот некогаш им е „да ти е жал да ги јадеш“, друг пат, пак, „да ти е страв да ги гледаш“. Како и да е, сите ќе признаете дека станува збор за вистински уметнички вајарски дела, иако доаѓаат од сферата на кулинарството.

3-11-realistic_cake_02  3-11-realistic_cake_06 3-11-realistic_cake_07 3-11-realistic_cake_08 3-11-realistic_cake_09 3-11-realistic_cake_10 3-11-realistic_cake_12 3-11-realistic_cake_16

3-11-realistic_cake_143-11-realistic_cake_153-11-realistic_cake_04 3-11-realistic_cake_11 3-11-realistic_cake_13