„Напален“ на билдање: Го заглавил алатот во тег за вежбање


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Настран маж, чиј идентитет останува непознат, заврши во болница откако неговиот пенис се заглавил во дупката од теговите за вежбање.

Докторите биле приморани да повикаат пожарникари за да го пресечат тегот и да ги ослободат веќе отечените гениталии.

Сè уште не е познато како точно човекот го заглавил својот пенис во теговите, но не е ни тешко да се претпостави.