Вебкафе

Највисокиот водопад на светот

Ејнџелс Фолс (Ангелскиот водопад“, лоциран во Венецуела, со неговиот висински пад од 979 метра е највисокиот водопад на светот чие паѓање речиси не може да се види цел.

Advertisements
To Top