Најскапата на светот: Вода од 100.000 долари – дали вреди?


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


2 Чеинз и Дипло, иако имаат тежок кешарац за расфрлање, сепак, како и повеќето други луѓе, сакаат бесплатна вода од чешма.

Но, им се нуди искуство да ја пробаат најскапата флаширана вода на светот која се продава за 100.000 долари. Па, вреди ли? Нормално, не вреди.