Вебкафе

Одамна нема чисто природно: Денешни плодови VS диви оригинали – еве ги разликите

На почеток, одма да расчистиме, оригинално природно-природно кога станува збор за плодови и храна кои ги консумираме не постои со векови. Второ, тоа што денес го сметаме за природно, генетски не модификувано, веројатно е такво само ако спроедбата ја врамиме во временски период од последниве 50-60 години.

Advertisements
To Top