Најнова мода: Со машинка и ножици му направи фризура „Тајната вечера“

Типов требало да биде уметник, а не бербер, ама знае тој во кој занает се парите. А тоа што некому му дошло да ја има „Тајната вечера“ како фризура, тоа е друг муабет. 😀