Најферската тепачка која сте ја гледале: Еден против мнозина


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Буквално ферска – типот сакал да си ја испроба и докаже силата против повеќе противници, па момците му се нафатиле да му направат услуга и да му бидат „спаринг партнери“.