Аздис на плоштад Македонија околу „Воинот на коњ“


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Што да речи човек. Му се може. Ако намислил дека вака треба да прави, тоа е.